Google Nik Collection Nedir?

loading...

Hızla olağanüstü resimler oluşturun
Google Nik Collection'ın gücünü iş akışınıza hemen ekleyin.
Basit, gelişmiş düzenleme
Photoshop®, Lightroom® veya Aperture® için altı güçlü eklentiyle hayalinizdeki fotoğrafları kolayca oluşturun.
Hassas düzenlemeleri hızlıca yapın
Karmaşık maskeler ve seçimlerle zaman kaybetmeden, fotoğraflarınızın yalnızca rötuş gerektiren kısımlarını bölgesel olarak düzenlemek için U Point® teknolojisini kullanın.




Analog Efex Pro
Klasik fotoğraf makinelerinin, filmlerin ve lenslerin görünümünü ve havasını keşfedin.
Birçok klasik kamera parmaklarınızın ucunda

Ekipmana sahip olmasanız bile aradığınız fotoğrafı elde edin. Geleneksel kameralardan esinlenen efektler sizi fotoğraf geliştirmenin klasik çağına götürür. 10 farklı Araç Kombinasyonu arasından seçiminizi yapıp bunların efektlerini kolayca uygulayabilir veya sevdiğiniz analog özellikleri bir araya getirmek için Kamera Kiti'ni kullanabilirsiniz.
Mükemmel görüntüye ulaşın
Karanlık odada kullanılanlarla aynı efsanevi işleme tekniklerini uygulayın. Bir hazır ayar seçerek profesyonel tarza sahip fotoğraflar oluşturun, ardından ince ayar yaparak efekti kişiselleştirin. Fotoğraflarınızı hoşunuza giden biçimde geliştirmek için bir, iki aracı, hatta 14 Aracın tümünü seçin.
Daha fazla denetim
Artık karmaşık katmanlara veya maskelere ihtiyaç duymadan, denetim noktalarıyla bir efekti bölgesel olarak ekleyerek veya kaldırarak fotoğraflarınız üzerinde daha hassas bir denetime sahip olabilirsiniz. Control Points (Denetim Noktaları) şimdi Basic Adjustments (Temel Düzeltmeler), Dirt & Scratches (Kir ve Çizikler), Light Leaks (Işık Sızıntıları) ve Photo Plate (Fotoğraf Tabakası) Araçlarıyla birlikte kullanılabilir.


Color Efex Pro
Renk düzeltme, rötuş ve ilham verici efektler için kapsamlı bir filtre seti.
Yenilikçiliğin başlangıç noktası
Size ilham verecek bir görünüm bulun ve bunu geliştirin. Görsel hazır ayarlar, fotoğrafik keşfiniz için başlangıç noktası olarak kullanabileceğiniz geniş bir seçenekler yelpazesi sunar.
Doğaçlama olanağı
Benzersiz bir görünüm oluşturmak için Color Efex Pro'nun 55 adet filtresinden istediğiniz sayıda filtreyi gruplandırın. Beğendiğiniz kombinasyonları kaydedip bunları daha sonra tek bir tıklamayla başka fotoğraflara da uygulayabilirsiniz.
Hassas ayarlar için tasarlandı
Denetim noktaları, filtrelerinizi daha da güçlü hale getirir. Fotoğrafınızın her bir öğesinin öne çıkması için resminizin belirli bölümlerine farklı filtreler uygulanabilir.



Silver Efex Pro
Karanlık odadan ilham alan denetimlerle usta işi siyah beyaz fotoğraflar oluşturun.
Benzersiz algoritmalar
Siyah beyaz denetimlerindeki geliştirmeler hızla harika sonuçlar elde etmenize yardımcı olur. Dynamic Brightness (Dinamik Parlaklık), Soft Contrast (Yumuşak Kontrast), Amplify Whites (Beyaz Artırma), Amplify Blacks (Siyah Artırma) ve gelişmiş Grain Engine (Gren Motoru) gibi araçlardan yararlanın.
Dört dörtlük araç takımı
Yaklaşık 20 popüler film türünün benzerlerini kullanarak tonlayıcılar ve kenarlıklar gibi tamamlayıcı düzeltmeler yapın ve olağanüstü siyah beyaz sonuçlar üretmek için fotoğrafınızda ince ayarlar yapın. Silver Efex Pro sayesinde, sürecin tamamında kontrol sizde olur.
Düzenlemede daha fazla özgürlük
Silver Efex Pro'nun yerleşik Geçmiş Tarayıcısı sayesinde istediğiniz zaman farklı görünümleri deneyin, resminizin farklı şekilde düzenlenmiş hallerini karşılaştırın ve düzeltmeleri geri alın.



Viveza
Karmaşık maskeler veya seçimler kullanmanız gerekmeden fotoğraflarınızda bölgesel renk ve ton ayarları yapın.
Hassas düzenlemeler basit hale getirildi
Karmaşık seçimler veya katman maskeleri kullanmadan, iyileştirmelerin tam olarak uygulanması gereken yerleri seçebilirsiniz. Yaptığınız değişikliklerin resminize otomatik olarak ve doğal şekilde harmanlanmasıyla olağanüstü sonuçlar elde edilir.
Eksiksiz denetim yelpazesi
Kullanımı kolay kaydırıcılar parlaklık, kontrast, doygunluk, gölge, kırmızı, yeşil, mavi, ton ve sıcaklık ayarlarını hızla yapmanızı sağlar. Ayrıca, benzersiz Yapı kontrolü sayesinde istenmeyen hatalar veya haleler oluşturmadan dokuları ve ayrıntıları vurgulayabilirsiniz.
Hızlı genel düzeltmeler
Renk, ışık ve yapı iyileştirmelerinizi fotoğrafınızın tamamına uygulayın ve daha sonra düzeltmelerinize bölgesel rötuşlar yapın. Viveza ayrıca, kontrast ve ton üzerinde ek denetim sağlayan düzeyler ve kavisler içerir.



HDR Efex Pro
Doğal görünümden sanatsal görünüme kadar, HDR fotoğrafçılığın tüm potansiyelini keşfedin.
Daha fazla yenilikçilik olanağı
HDR Efex Pro, her tür resim için geniş bir seçenek yelpazesi sunduğundan güçlü denetimler olağanüstü doğal ve sanatsal HDR fotoğraflar oluşturmanıza yardımcı olur.
İnce ayar yapılmış resimler
Planladığınız mükemmel şekilde doğal ve dengeli resmi elde etmek için resimde kaybolan önemli bölümleri geri getirin, gölgelerin tonlarını açın ve renk tonlarını ayarlayın.
Daha iyi bir başlangıç noktası
Tek tıklamayla kullanılabilen benzersiz hazır ayarlar kombinasyonu doğru başlangıcı yapmanıza yardımcı olur. Sizi heyecanlandıran bir stil seçin, ardından resminizdeki ayrıntıları, tarzınızı yansıtacak şekilde ayarlayın.


Sharpener Pro
Profesyonellerin tercih ettiği görüntü keskinleştirme seçenekleriyle gizli kalan ayrıntıları tutarlı bir biçimde ortaya çıkarın.
Detaylara dikkat çekin
Özgün tarzda resimler oluşturmak için ince ayrıntıları ve dokuları geliştirin. Structure (Yapı), Local Contrast (Bölgesel Kontrast) ve Focus (Odak) araçları size çeşitli yaratıcı keskinleştirme seçenekleri sunar.
Bölgesel keskinleştirme
Resminizi görüntüleyenlerin doğru bölgelere odaklanmasına yardımcı olmak için denetim noktalarını kullanarak, geliştirmeleri bölgesel olarak uygulayın. Geliştirmeler resminizle bütünleştirilerek doğal bir sonuç elde edilir.
Yazıcınıza uyarlayın
Görüntüleme, mürekkep püskürtmeli, sürekli ton, yarım ton, karma ve daha pek çok baskı cihazı için mükemmel şekilde keskinleştirilmiş resimler oluşturun. Output Sharpener (Çıktı Keskinleştirme) özelliği farklı çıktı yöntemlerinin yol açtığı detay kaybını azaltmanıza yardımcı olur.


Dfine
Kameranız için uyarlanmış gürültü azaltma özelliği sayesinde resimlerinizi geliştirin.
Eksiksiz denetim
Dfine, birbirlerinden bağımsız olarak kontrastı ayarlamanıza ve renk gürültüsünü azaltmanıza olanak tanır. Böylece, fotoğrafınıza uygulanan gürültü azaltma türünü ve miktarını kolayca kontrol edebilirsiniz.
Kameranıza uyarlanır
Gürültü azaltma ayarının yalnızca gürültü öğelerine uygulanmasını ve böylece daha fazla ayrıntının korunmasını sağlamak amacıyla her fotoğraf için otomatik olarak benzersiz profiller oluşturulur.
Ayrıntıları zenginleştirin
Resimde yalnızca ihtiyaç duyulan bölgelere gürültü azaltma uygulayarak fotoğrafınızda ayrıntıları zenginleştirin. Denetim noktaları, maske kullanmadan gürültüyü bölgesel olarak gidermenize olanak sağlar.




Windows:
Windows Vista®, Windows 7, Windows 8
Adobe Photoshop CS4 ile CC 2015 arası
Adobe Photoshop Elements 9 ile 13 arası (Photoshop Elements ile uyumlu olmayan HDR Efex Pro 2 hariç)
Adobe Photoshop Lightroom 3 ile 6/CC arası

GPU Uyumluluğu:
NVIDIA GeForce 8 Serisi, GeForce 9 Serisi, GeForce 100 Serisi, GeForce 200 Serisi, GeForce 300 Serisi, GeForce 400 Serisi, GeForce 500 Serisi, ATI Radeon HD2000 Serisi, Radeon HD3000 Serisi, Radeon HD4000 Serisi, Radeon HD5000 Serisi, Radeon HD6000 Serisi.
Uyumlu kart yoksa GPU hızlandırma devre dışı bırakılır ve CPU kullanılır.